Premium office 9 kanceláří v objektu

Vlněná Office Park

DN 132

  • Přízova, Brno - Trnitá, k mapě
  • ihned k dispozici
  • od 32 508 Kč za měsíc
mám zájem
Popis

Vlněna zrcadlí pouto mezi bohatou průmyslovou minulostí Brna a současnou vysokou úrovní výzkumu a vývoje 21. století. Prémiový design a kvalitní technické zázemí Vlněny jsou atraktivní pro nadnárodní společnosti, které hodlají zřídit pobočku v Brně.

Tři propojené budovy s označením F, G, H tvoří dominantní prvek areálu. Jedná s o první dokončené budovy nové výstavby na Vlněně. Úsporné, ale zároveň velkorysé prostory dotváří soubor dalších budov označených jako IQ, těmi jsou A, B, C, D, E. V neposlední řadě zde najdete Bochnerův palác, neorenesanční sídlo Vlněny, které spojuje minulost se současností a je ideálním místem pro všechny společnosti hledající reprezentativní kanceláře s nádechem historie. Na střeše podzemních garáží uprostřed všech budov vznikla zahrada se vzrostlými stromy a trvalkami určená pro relaxaci, která získala ocenění v rámci soutěže Zelená střecha roku 2020.


Budovy IQ (ABCD)


Budovy IQ jsou flexibilní jednotky, které jsou skvělým řešením pro firmy, které vyžadují variabilitu pro své týmy a náplň práce. Podobný koncept řešení byl použit i u nedalekého komplexu Spielberk offices. I přes otevřené a velkorysé pojetí prostor si budovy zachovávají vysokou úspornost.


Budova E


Holandské cihelné zdivo a kov. To je industriálně řešená budova E. Celá budova je stavebně oddělená od zbytku komplexu Vlněna, proto firmám zde sídlícím nabízí více soukromí a exkluzivitu. Samozřejmostí je vysoká variabilita vnitřních prostor, které vám mohou být upraveny na míru dle požadavků.



Budova Side Street (FGH)


Tyto tři budovy byly dostavěny jako první jednotky komplexu Vlněna. Jedná se o dominantní prvek Vlněny a její nejvíce viditelnou část, která tvoří vstup do areálu z historického centra Brna.


Bochnerův palác


Bochnerův palác je naprosto jedinečnou částí kanceláří Vlněna Office Center. Tvoří srdce celého komplexu, ve kterém se snoubí historie s novou architekturou. Novorenesanční stavba bude dechberoucím reprezentativním sídlem pro vaši firmu.


Dobrá dostupnost i parkování


Kanceláře Vlněna nejsou pouze ověnčené cenami a hezké na pohled. Jsou skvěle situované. Nachází se totiž v samotném centru Brna. Chůzí se za pár minut dostanete přímo do historického srdce města. Prakticky hned vedle komplexu se nachází jedno z nejznámějších nákupních center v Brně, Galerie Vaňkovka. Pár minut pěšky se u Vlněny nachází také hlavní autobusové i vlakové nádraží. Komplex je doslova obklopen zastávkami MHD, například Zvonařka, Úzká nebo Vlhká.


Kde se občerstvit nebo udělat nákup?


Vzhledem k poloze Vlněny nebudete mít problém se dobře najíst nebo nakoupit. Spíš naopak – budete mít problém si vybrat. Přímo v areálu se nachází skvělá restaurační zařízení, jako např. Grand Kitchen Vlněna, Forkys, Los Capolitos nebo Yummy Lamy. Na jednu z nejlepších káv v Brně si můžete zajít také přímo ve Vlněně – k mistrům baristům z Rebelbean. Hned u areálu najdete snad všechny typy obchodů na které si jen vzpomenete.

Vyžití po práci


Stejně tak s vyžitím po práci to nebudete mít těžké. Proč? Jste v centru! V centru úžasného Brna. Bary, kavárnami, restauracemi se to všude jen hemží. A nejen těmi. Na dosah ruky jsou také sportoviště, tělocvičny, kina, skvělá brněnská divadla nebo památky. Po práci si můžete rovnou z Vlněny zajít třeba na brněnský Špilas, jednu z místních dominant.

Zobrazit více
Parametry a vybavení
Plocha84 m² - 900 m²
Nájemod 32 508 Kč za měsíc
Cena za m²od 4 320 Kč za m²/rok
Cena za službyod 84 Kč za m²/měsíc
LokalitaPřízova, Brno - Trnitá
Úroveň kanceláříPremium
K dispoziciihned
Katalogové čísloDN 132
ZařazenoBrno, Trnitá
Klimatizace
Recepce v budově
Přístup 24/7
Výtah
Parkování
Stravování v budově
Možnost pronájmu skladu
PENB
?

Průkaz energetické náročnosti budovy

B - Velmi úsporná
83 kWh/m2 za rok
B
Lokalita
Typy kanceláří v nabídce
PodlažíVelikostDostupnostCenaCena za služby
1. NP247 m²ihned99 541 Kč za měsíc22 477 Kč za měsíc poptat
1. NP143 m²ihned60 060 Kč za měsíc12 441 Kč za měsíc poptat
1. NP84 m²ihned32 508 Kč za měsíc7 308 Kč za měsíc poptat
1. NP124 m²ihned47 988 Kč za měsíc10 788 Kč za měsíc poptat
2. NP506 m²ihned185 200 Kč za měsíc46 357 Kč za měsíc poptat
3. NP413 m²ihned159 831 Kč za měsíc35 930 Kč za měsíc poptat
3. NP900 m²ihned324 000 Kč za měsíc75 600 Kč za měsíc poptat
6. NP478 m²ihned174 948 Kč za měsíc40 000 Kč za měsíc poptat
10. NP213 m²ihnedrezervováno18 531 Kč za měsíc poptat
Máte zájem? Ozvěte se.
Mgr. Jan Dufek

Mgr. Jan Dufek
Komerce

+420 724 405 366Po - Pá / 8 - 17h[email protected]
Nechte mi na vás kontakt
a já se vám ozvu.

Bez
provize

Největší nabídka
v Brně

Přidělený
specialista

Neveřejné
nabídky

Slevy na
nájemném