Premium office 1 kancelář v objektu
  • Veveří 3163/111, Brno - Žabovřesky, k mapě
  • ihned k dispozici
  • od 71 750 Kč za měsíc
mám zájem
Popis

Budova Platinium se nachází v městské části Žabovřesky v jedné z nejatraktivnějších lokalit města Brna. Celková pronajímatelná plocha nemovitosti činí přes 8 000 m². Budovy jsou nové a velmi dobře vybavené. V přízemí se nachází centrální recepce, bankovní pobočka, prodejní plocha, umělecká galerie a průjezd do dvorní části budovy. Moderní kancelářské prostory standardu A nabízejí optické internetové připojení, sluneční clony, flexibilitu členění prostor a elegantní moderní design a provozní technologie. Světlá výška kancelářských prostor 3 m, podhledy včetně osvětlení, individuálně nastavitelné chlazení a topení, rozvod vzduchotechniky (HVAC), podlahové boxy pro vedení instalací, otevíratelná okna.

Dobrá dostupnost i parkování


Kanceláře Platinium Brno najdete na jedné z nejatraktivnějších lokalit v Brně – ulice Veveří. Sídlí zde spousta obchodů, restaurací, barů nebo klubů. V těsné blízkosti budovy najdete hned několik parkovacích ploch, například Parkoviště Pod kaštany (Bulínova). Přímo ve dvorní části budovy Platinium najdete kryté parkoviště pro desítky vozů. Další místa se nachází v podzemních garážích. Z Veveří je to do centra jednoduché – jedete pořád rovně, 5 až 10 minut autem podle dopravní situace. Pokud naopak potřebujete z Brna vyrazit ven, za 3 minuty dál po ulici Veveří, Minská a Horova (pořád rovně) dojedete až k výpadovce na městský okruh.
Výborná dostupnost je také pomocí MHD. Hned na ulici Veveří, asi 50 m od budovy najdete zastávku MHD Tábor. Tramvaj sem z centra jezdí každých 5 až 7 minut a v centru samotném jste za cca 13 minut.

Kde se občerstvit nebo udělat nákup?


V těsné blízkosti kanceláří Platinium se to kvalitní gastronomií jen hemží. V docházkové vzdálenosti najdete například asijské bistro Pagoda, pizzerii Viva, italské bistro Prova nebo restauraci U Čolka. V okolí jsou také menší bistra pro zahnání nečekaného hladu, například Maníkovo Bistro nebo Bistro Seven. Na křižovatce ulic Veveří a Mučednická si dáte dobré sushi v Sushimix.
Na výbornou kávu si můžete zajít do nedalekého TOFI CAFE na ulici Šumavská.
Pokud potřebujete udělat větší nákup, hned na ulici Šumavská naproti Platinia najdete Lidl i Billu.

Vyžití po práci


Po práci vás v okolí komplexu Platinium čeká plno zábavy. Hned samotná budova sídlí vedle jednoho z nejvyhlášenějších klubů v Brně – klub Sono. Pro fanoušky alternativní hudby je kousek na ulici Kounicova klub Alterna. Veveří je doslova prošpikované puby, bary a hospůdkami. Za zmínku stojí například bar Pablo Escobar na ulici Minská nebo Pivnice 8 na ulici Tábor. Anebo si můžete jen tak zajít odpočinout do Bjornsenova sadu.

Zobrazit více
Parametry a vybavení
Plocha205 m²
Nájemod 71 750 Kč za měsíc
Cena za m²od 4 200 Kč za m²/rok
Cena za službyod 130 Kč za m²/měsíc
LokalitaVeveří 3163/111, Brno - Žabovřesky
Úroveň kanceláříPremium
K dispoziciihned
Katalogové čísloDN 167
ZařazenoBrno, Žabovřesky
Klimatizace
Recepce v budově
Přístup 24/7
Výtah
Parkování
Možnost pronájmu skladu
PENB
?

Průkaz energetické náročnosti budovy

C - Úsporná
199 kWh/m2 za rok
C
Lokalita
Typy kanceláří v nabídce
PodlažíVelikostDostupnostCenaCena za služby
6. NP205 m²ihned71 750 Kč za měsíc26 650 Kč za měsíc poptat
Máte zájem? Ozvěte se.
Mgr. Jan Dufek

Mgr. Jan Dufek
Komerce

+420 724 405 366Po - Pá / 8 - 17h[email protected]
Nechte mi na vás kontakt
a já se vám ozvu.

Bez
provize

Největší nabídka
v Brně

Přidělený
specialista

Neveřejné
nabídky

Slevy na
nájemném