Inovační centrum SVATOPETRSKÁ

DN 155

  • Svatopetrská 35/7, Brno - Komárov, k mapě
  • info v RK
mám zájem
Popis

Areál Svatopetrská Brně - Komárově byl od roku 1970 postupně budován v místě bývalých textilních továren pro Státní výzkumný ústav materiálů (SVÚM) a jako výzkumné středisko pro slévárenský průmysl. Rekonstrukcí největší budovy areálu - objektu C, vzniklo od začátku roku 2019 Inovační centrum SVATOPETRSKA. Poskytuje zázemí a infrastrukturu řadě firem a podnikatelům.

Rozloha 1,5 ha, celkem 13 000 m² pronajímatelné plochy, skvělá poloha a vysoká konektivita areálu poskytují velký potenciál pro jeho rozvoj. Revitalizovaná Ponávka nabízí nevídané místo pro odpočinek a posezení pod stromy přímo v srdci města. Komfortní nízkoenergetické kanceláře od 20 m², po 500 m². Celkem je k dispozici přes 11 400 m², kanceláří a skladů. Rychlý internet, spolehlivá optická síť, zálohované trasy.

Lokalita je obklopena projekty s vysokou koncentrací kanceláří a infrastruktury – např. Business Centre Ponávka-Masná, Dorn, Titanium, Trinity a také Katastrální úřad. Vše v dostupnosti 2–3 zastávek městskou hromadnou dopravou. Inovační centrum SVATOPETRSKÁ je v dojezdové vzdálenosti do centra, na dálnici D1 a D2 i na letiště cca 5 minut. Zastávky MHD před areálem. Nově v bezprostřední blízkosti také Albert.

Zobrazit více
Parametry a vybavení
Nájeminfo v RK
Cena za m²info v RK
LokalitaSvatopetrská 35/7, Brno - Komárov
Katalogové čísloDN 155
ZařazenoBrno, Komárov
Parkování
Lokalita
Máte zájem? Ozvěte se.
Mgr. Jan Dufek

Mgr. Jan Dufek
Komerce

+420 724 405 366Po - Pá / 8 - 17h[email protected]
Nechte mi na vás kontakt
a já se vám ozvu.

Bez
provize

Největší nabídka
v Brně

Přidělený
specialista

Neveřejné
nabídky

Slevy na
nájemném