• Sochorova 3226/40, Brno - Žabovřesky, k mapě
  • info v RK
mám zájem
Popis
Kanceláře vysokého standardu v moderní administrativní budově Sochorova v Brně - Žabovřeskách. Budova je součástí komplexu kancelářských a obytných prostor Rezidence Sochorova.
Kancelářské prostory v budově jsou klimatizované s výhledem do ulice i do vnitrobloku. Každé patro má 2 kuchyňky a kompletní sociální zařízení včetně sprch. Prostory si můžete upravit dle vašich přání a potřeb firmy. K dispozici jsou služby recepce, zasedací a školící místnost v přízemí budovy, připojení k internetu (v ceně nájmu), výtah a úklid.

Dobrá dostupnost i parkování

Kancelářský komplex Sochorova má výbornou dopravní dostupnost. Nachází se v blízkosti sjezdu z městského okruhu, zároveň leží na trase tramvají 1, 3 a 10. Do práce se tedy dostanete pohodlně, ať už jedete autem či městskou dopravou. Samozřejmostí je možnost zařídit si vyhrazené parkování pro více aut v I.PP budovy nebo venku přímo u budovy. U budovy je také možné volné parkování pro vaše klienty a návštěvy.

Kde se občerstvit nebo udělat nákup?

Pokud se chcete v okolí dobře najíst, můžete zamířit například do Pizzerie Ristorante Sul campo nebo do Bistra Napoli, které jsou jen několik minut od kanceláří. Nákup po práci nebo rychlou svačinu si můžete zařídit v supermarketu Billa, který se nachází prakticky „za rohem“.
Zobrazit více
Parametry a vybavení
Nájeminfo v RK
Cena za m²info v RK
LokalitaSochorova 3226/40, Brno - Žabovřesky
Katalogové čísloDN 161
ZařazenoBrno, Žabovřesky
Parkování
Lokalita
Máte zájem? Ozvěte se.
Mgr. Jan Dufek

Mgr. Jan Dufek
Komerce

+420 724 405 366Po - Pá / 8 - 17h[email protected]
Nechte mi na vás kontakt
a já se vám ozvu.

Bez
provize

Největší nabídka
v Brně

Přidělený
specialista

Neveřejné
nabídky

Slevy na
nájemném