Rozmarýn office & parking

DN 150

  • Moravské náměstí 1007/14, Brno - Veveří, k mapě
  • info v RK
mám zájem
Popis

Polyfunkční objekt Rozmarýn byl zprovozněn v roce 2005 a v první fázi sloužil jako parkovací dům. V roce 2015 byl původně parkovací dům přestavěn na polyfunkční budovu se čtyřmi podlažími ( 8. až 11. NP ) luxusních moderních kancelářských prostor. Tato investice byla dokončena v roce 2016. V přízemí objektu, směrem do Moravského náměstí je obchodní parter, kde jsou umístěny maloobchodní jednotky. V dalších podlažích je celkem 200 parkovacích míst.

V nových nadzemních podlažích ( 8. až 11. NP ) je celkem cca 3 700 m² kancelářských ploch. Výměra jednoho podlaží je cca 1000 m². Zdvojené podlahy, veškeré komunikační kabely rozvedeny k jednotlivým pracovním místům, žaluzie, klimatizace, zátěžové koberce, vysokorychlostní připojení k internetu, zálohovaný silnoproudý okruh. Centrální reprezentativní recepce, nepřetržitá ostraha objektu včetně kamerového systému, dostatek parkovacích míst, bezbariérová budova, stanice MHD, blízkost centra Brna.

Objekt je situován v centru Brna při křižovatce ulice Kounicovy a Moravského náměstí. Výborná dopravní dostupnost automobilem i MHD. Docházková vzdálenost do historického centra Brna.

Zobrazit více
Parametry a vybavení
Nájeminfo v RK
Cena za m²info v RK
LokalitaMoravské náměstí 1007/14, Brno - Veveří
Katalogové čísloDN 150
ZařazenoBrno, Veveří
Parkování
Lokalita
Máte zájem? Ozvěte se.
Mgr. Jan Dufek

Mgr. Jan Dufek
Komerce

+420 724 405 366Po - Pá / 8 - 17h[email protected]
Nechte mi na vás kontakt
a já se vám ozvu.

Bez
provize

Největší nabídka
v Brně

Přidělený
specialista

Neveřejné
nabídky

Slevy na
nájemném