Milady Horákové

DN 146

  • Milady Horákové 899/50, Brno - Zábrdovice, k mapě
  • info v RK
mám zájem
Popis

Objekt ke komerčnímu využití v bezprostřední blízkosti Dětské nemocnice nabízí na třech podlažích necelých 1 000 m². Do budoucna budova nabízí potenciál nástavby. V meziúrovňovém pozemním podlaží má již dlouhodobě svoje zázemí společnost s ortopedickými pomůckami. Zbylá dvě nadzemní podlaží jsou k pronájmu. Před budovou je soukromé parkoviště s kapacitou 20 parkovacích stání.

Část prostor je dispozičně rozdělena na kanceláře skleněnými příčkami, které doplňuje dřevěná podlaha. Ve druhém patře jsou kanceláře členěny sádrokartonem. Majitel umožňuje viditelné označení na budově, reklamní polepy na skla, popřípadě banner na plotu. Prostory jsou částečně klimatizované.

Obchodně-administrativní objekt se nachází na horní části ulice Milady Horákové hned vedle Dětské nemocnice. Přímo před budovou je zastávka MHD (3 x Tram, 1 x Bus). Po navazující Merhautově ulici se dostanete za několik minut na Brněnský městský okruh a naopak na druhou stranu jste pěšky do pěti minut v centru nebo v příjemné zeleni Lužáneckého parku. V okolí řada restaurací, v blízkosti hotel a například také mateřská školka.

Zobrazit více
Parametry a vybavení
Nájeminfo v RK
Cena za m²info v RK
LokalitaMilady Horákové 899/50, Brno - Zábrdovice
Katalogové čísloDN 146
ZařazenoBrno, Zábrdovice
Parkování
Lokalita
Máte zájem? Ozvěte se.
Mgr. Jan Dufek

Mgr. Jan Dufek
Komerce

+420 724 405 366Po - Pá / 8 - 17h[email protected]
Nechte mi na vás kontakt
a já se vám ozvu.

Bez
provize

Největší nabídka
v Brně

Přidělený
specialista

Neveřejné
nabídky

Slevy na
nájemném