DN 136

  • Křižíkova, Brno - Královo Pole, k mapě
  • info v RK
mám zájem
Popis

Office Lesná tvoří tři budovy s kancelářskými prostorami. Dvě budovy jsou umístěny v jižní části a přiléhá k nim cca 100 parkovacích míst. Třetí budova, s podzemními garážemi, stojí u vjezdu z ulice Křižíkova. Součástí areálu je sportovní klub sloužící jako jídelna a zázemí tenisových kurtů.

Přístup do objektu je z veřejné komunikace, kde tyčí jako dominanta devítipodlažní objekt, 1. – 7. nadzemní podlaží kancelářské prostory, 1. podzemní podlaží garážová stání (10x), 2. podzemní podlaží archivy, 2x výtah, recepce v objektu. Další dvě budovy jsou obsazeny majoritním nájemcem. K dispozici je aktuálně nemovitost uprostřed areálu, která je připravena k přestavbě na administrativu.
Vybavení kanceláří: kompletně klimatizované prostory, ústřední plynové topení, internet, pevné telefonní linky, zasedací místnosti. V pracovní hodiny k dispozici recepce, mimo pracovní hodiny a o víkendech hlídací služba.
Severně přes ulici leží vlastní parkoviště s cca 120 parkovacími místy, zajištěné kamerovým systémem a vjezdovými závorami.

Areál je situován po obou stranách ulice Křižíkova, z jihu je ohraničen Brněnským městským okruhem. Svým umístěním nabízí výborné dopravní napojení na dálnice D1, D2, silnici I/52 ve směru na Prahu, Ostravu, Bratislavu a Vídeň. Je dobře napojen na síť městské hromadné dopravy.

Zobrazit více
Parametry a vybavení
Nájeminfo v RK
Cena za m²info v RK
LokalitaKřižíkova, Brno - Královo Pole
Katalogové čísloDN 136
ZařazenoBrno, Královo Pole
Lokalita
Máte zájem? Ozvěte se.
Mgr. Jan Dufek

Mgr. Jan Dufek
Komerce

+420 724 405 366Po - Pá / 8 - 17h[email protected]
Nechte mi na vás kontakt
a já se vám ozvu.

Bez
provize

Největší nabídka
v Brně

Přidělený
specialista

Neveřejné
nabídky

Slevy na
nájemném