Dlouhodobě obsazeno

Jaselská

DN 175

  • Jaselská 205/25, Brno - Brno-město, k mapě
  • ihned k dispozici
  • info v RK
mám zájem
Popis

Administrativní budova na Jaselské ulici je pětipodlažní objekt s celkovou administrativní plochou do 1 000 m². První až čtvrté podlaží slouží pro kancelářské/komerční využití, poslední patro je určeno k bydlení a v podzemním podlaží nemovitost nabízí upravené konferenční prostory.

Aktuálně v nabídce 2. + 3. NP a část 1.NP. Vybavení: centrální recepce, zabezpečovací zařízení, výtah, telefon, internet, po dohodě s majitelem možnost využití zasedacích místností, možnost vyhrazených parkovacích stání.
Kanceláře se nacházejí na výborném strategickém místě, v bezprostřední blízkosti samotného centra (dojezd autem 3 minuty). Bezproblémové spojení MHD (zastávka 200m od budovy).
* Průkaz energetické náročnosti budovy není aktuálně k dispozici. V inzerci je dle legislativních požadavků uvedena en. třída G.

Jaselská ulice se nachází na úpatí Špilberku a v okolí je nespočet kaváren a gastro provozů. V docházkové vzdálenosti je jeden z největších MHD uzlů Česká. Návštěvy zaparkují pohodlně na modré B-zóně na hodinu zdarma, k dispozici jsou také vyhrazená parkovací stání ve dvoře k pronájmu.

Zobrazit více
Parametry a vybavení
Nájeminfo v RK
Cena za m²info v RK
LokalitaJaselská 205/25, Brno - Brno-město
K dispoziciihned
Katalogové čísloDN 175
Recepce v budově
Přístup 24/7
Parkování
Možnost pronájmu skladu
Lokalita
Máte zájem? Ozvěte se.
Mgr. Jan Dufek

Mgr. Jan Dufek
Komerce

+420 724 405 366Po - Pá / 8 - 17h[email protected]
Nechte mi na vás kontakt
a já se vám ozvu.

Bez
provize

Největší nabídka
v Brně

Přidělený
specialista

Neveřejné
nabídky

Slevy na
nájemném