Green Office Brno

DN 125

  • Žarošická, Brno, k mapě
  • info v RK
mám zájem
Popis

Budovu Green office Brno projektovala prestižní architektonická kancelář RAW. Postavena byla v roc 2005 podle přísných nároků na ekologický provoz – proto právem náleží do energetické třídy B. Pro váš byznys jsou připravena 4 nadzemní podlaží a prostorné podzemní garáže. Samozřejmostí jsou výtahy, výkonná vzduchotechnika a zázemí pro cyklisty. A nesmí chybět spolehlivé internetové připojení přes optiku s rychlostí.

Green office je flexibilním řešením ať už hledáte malé komfortní kanceláře, nebo obří openspace. K dispozici jsou moderní kancelářské prostory s flexibilním půdorysem od 25 m² do 1400 m². Vaše může být místnost, část patra nebo klidně patro celé. Kanceláře jsou doplněny o WC, sprchy, kuchyňky, klimatizaci, kolárnu a výtahy.

Green office leží na úpatí klidné a snadno dostupné městské části Brno Vinohrady. Přímo v budově se nachází pizzerie, v nejbližším okolí pak restaurace, obchody i největší park v Brně. Zastávka DPMB s pravidelnými spoji do centra Brna i okrajových části se nachází pár kroků od budovy. Venkovní parkování je zdarma, vyhrazené pak za závorou a garážové přímo pod budovou.

Zobrazit více
Parametry a vybavení
Nájeminfo v RK
Cena za m²info v RK
LokalitaŽarošická, Brno
Katalogové čísloDN 125
ZařazenoBrno, Vinohrady
Parkování
Lokalita
Máte zájem? Ozvěte se.
Mgr. Jan Dufek

Mgr. Jan Dufek
Komerce

+420 724 405 366Po - Pá / 8 - 17h[email protected]
Nechte mi na vás kontakt
a já se vám ozvu.

Bez
provize

Největší nabídka
v Brně

Přidělený
specialista

Neveřejné
nabídky

Slevy na
nájemném