Czechner Factory Park

DN 166

  • Křenová 409/52, Brno - Trnitá, k mapě
  • ihned k dispozici
  • info v RK
mám zájem
Popis

Moderní polyfunkční objekt Czechner Factory Park doplňuje stávající budovu komerčního objektu při ulici Křenová. Projekt tak nabízí kanceláře kategorie A s celkovou kancelářskou plochou 5 225 m² na 7 podlažích. V kancelářích Czechner Factory Park tak vzniká velké množství nového prostoru možná právě pro vaše podnikání.

Samozřejmým standardem jsou zde sdílené bezbariérové jednací a konferenční prostory, restaurace se zahrádkou, banka , bankomat, copy-centrum a spousta obchodů v okolí. Plocha jednoho patra kanceláří je 794 m² s možností dalšího dělení na jednotky o přibližné výměře cca 150 m².


Dobrá dostupnost i parkování


Kanceláře Czechner Factory Park rostou v rychle se modernizující části Brna v okolí ulice Křenová. Jedná se o širší centrum města, které je jen několik minut chůze od centra historického. Proto je potřeba zmínit, že občanská vybavenost v komplexu a jeho okolí je prvotřídní. Co se parkování týče, přímo v areálu je k dispozici parkoviště s a automatickým parkovacím systémem. Z centra sem dorazíte v pohodě pěšky. Pokud ale budete chtít využít MHD, v těsné blízkosti najdete na ulici Křenová zastávky MHD Vlhká a Masná. Na ty jezdí tramvaje 8, 9 a 10, autobusy 47 a 67 nebo trolejbusy 31 a 33.


Kde se občerstvit nebo udělat nákup?


Ulice Křenová, u které kanceláře Czechner Factory Park stojí, je jedna z nejrušnějších ulicí v Brně. Najdete zde velkou spoustu obchodů, marketů, barů, bister nebo hospůdek. Co se nákupů týče, hned u areálu najdete například prodejny elektroniky, obuvi nebo domácích potřeb. Hned u zastávky Masná najdete Ramen Brno nebo bistro Yuan. Na křížení ulic Křenová a Čechyňská si můžete dát vege kuchyni v Veg8Café. Dále na ulici Čechyňská můžete navštívit skvělou indii Sargam. Když budete pokračovat po Křenové dále k centru Brna, narazíte na vyhlášenou vietnamskou kuchyni Little Saigon a ještě blíže k centru můžete zajít na nadstandardní gastronomii do areálu Vlněny. Hned na ulici Křenová najdete spoustu marketů jako např. Brněnka nebo Žabka.


Vyžití po práci


Okolí areálu je příjemné pro polední nebo odpolední procházku. Překvapí vás, kolik je právě na ulici Čechyňská zeleně. Třeba kolem budovy bývalého gymnázia, kde nyní sídlí Vysoká škola Ambis. Ve stejném areálu si můžete dát do těla v gymu Strange Training. Kousek od komplexu narazíte na vyhlášené puby a hospůdky – například Schrott.

Zobrazit více
Parametry a vybavení
Nájeminfo v RK
Cena za m²info v RK
LokalitaKřenová 409/52, Brno - Trnitá
K dispoziciihned
Katalogové čísloDN 166
ZařazenoBrno, Trnitá
Parkování
Lokalita
Máte zájem? Ozvěte se.
Mgr. Jan Dufek

Mgr. Jan Dufek
Komerce

+420 724 405 366Po - Pá / 8 - 17h[email protected]
Nechte mi na vás kontakt
a já se vám ozvu.

Bez
provize

Největší nabídka
v Brně

Přidělený
specialista

Neveřejné
nabídky

Slevy na
nájemném