Brno Business Park Offices - budova E

DN 165

  • Londýnské náměstí, Brno - Štýřice, k mapě
  • info v RK
mám zájem
Popis

Moderní administrativní komplex BBP OFFICES tvoří 5 budov (A, B, C, D a E), které poskytují variabilní prostory pro velkoprostorové plochy nebo jednotlivé kanceláře. V květnu roku 2022 byla dokončena nová etapa objektu „E“ s pronajímatelnou plochou 13 226 m², která dotváří areál Brno Business Park.

Budova splňuje požadavek na univerzální administrativní budovu vycházející z osvědčeného konceptu „H“. Plocha plnoformátového patra je cca 1200 m². Plocha exkluzivního patra je 830 m². Certifikace LEED poskytuje nezávislé ověření, že dům byl navrhnut a vybudován podle vysokých požadavků v klíčových oblastech zdraví lidí a životního prostředí. Podzemní podlaží budovy E slouží pro parkování osobních vozidel nájemníků a jízdních kol. V návaznosti na vnitřní prostor s výtahy a schodištěm je umístěno zázemí pro cyklisty - šatny, sprchy, WC. 1.NP je navrženo s cílem minimalizovat vstupní náklady nájemníků. Decentní recepce a turnikety s přístupovým systémem Vás posunou do výtahové haly. Po celém obvodu budovy jsou pak komerční plochy připravené pro širokou škálu využití, od posilovny až po gastro provoz, showroom nebo mateřskou školku.

BBP OFFICES se nachází mezi ulicemi Heršpická, Vídeňská a Jihlavská v blízkosti historického centra Brna. Přímo u vstupu do BBP OFFICES jsou frekventované zastávky tramvaje i autobusu. BBP OFFICES má ideální polohu s výbornou dopravní dostupností jak z centra samotného Brna a jeho okolí, tak z významných měst, jako jsou Praha, Vídeň a Bratislava. Mezinárodní brněnské letiště je dostupné do 5 minut a letiště ve Vídni za hodinu a půl. Současně leží BBP OFFICES na hlavním městském okruhu a tak se do středu města dostanete během 5 minut. I přes blízkost dopravy leží BBP OFFICES v oblasti příjemné zeleně.

Zobrazit více
Parametry a vybavení
Nájeminfo v RK
Cena za m²info v RK
LokalitaLondýnské náměstí, Brno - Štýřice
Katalogové čísloDN 165
ZařazenoBrno, Štýřice
Parkování
Lokalita
Máte zájem? Ozvěte se.
Mgr. Jan Dufek

Mgr. Jan Dufek
Komerce

+420 724 405 366Po - Pá / 8 - 17h[email protected]
Nechte mi na vás kontakt
a já se vám ozvu.

Bez
provize

Největší nabídka
v Brně

Přidělený
specialista

Neveřejné
nabídky

Slevy na
nájemném